Body tehnikom do zdravog i funkcionalnog tijela prije i nakon poroda

U prvom dijelu webinara na temu trudnoće govorimo općenito o trudnoći, plodu, fiziologiji disanja te koje se sve promjene dešavaju kroz tromjesečja. Naučit ćete koja je uloga i važnost pravilnog daha za zdravlje trudnica i u prevenciji bolnih leđa, a ovisno o položaju trudničkog trbuha. Govorimo i o biomehanici hoda te koje se promjene dešavaju uslijed djelovanja relaksina, po tromjesečjima.

U ovom webinaru bavimo se osvještavanjem  zdjeličnog dna kroz predvježbe Body tehnike. Kroz teoretski dio vodimo vas ka razumijevanju važnosti snaženja mišića zdjeličnog dna u trudnica kroz praktične vježbe. Naučiti ćete i praktičan protokol za stimulaciju limfne cirkulacije kao izuzetno važnog segmenta za rad s trudnicama.

U ovoj teoretsko-praktičnoj radionici učimo vas kako pravilno izvoditi svakodnevne pokrete koji će prevenirati nastanak raznih problema u i nakon trudnoće, kako spriječiti nastanak prolapsa zdjelice i oslabljivanja mišića zdjeličnog dna. Pokazujemo kako detektirati dijastazu, kako ju pravilno tretirati i vratiti mišić rectus Abdominis u funkcionalno stanje.

Niste upisani
209

Program Sadrži

  • 3 Lekcije